Posiflex предлага вече своите терминали и с новият Windows Embedded POSReady 7.Тази операционна система е базирана на Windows 7 и е специално оптимизирана за POS(point-of-service) устройства, както и за решения комуникиращи с клиентите в сферата на обслужването. Новата операционна система заедно с атрактивният си интерфейс ще промени светът на POS устройствата и интерактивните клиентските терминали. Демонстрационна версия е достъпна тук .

Posiflex е официален Windows Embedded Partner.

От 01.03.2015г., Смарт Тех Системс ООД стана официален дистрибутор за България на продуктите с търговска марка Posiflex ®  Компанията ще запази високото качество на поддръжка, добрите ценови предложения и кратките срокове за доставка.Смарт Тех Системс ООД ще поеме ангажимента по гаранционната и извън-гаранционната поддръжка на закупените от предишния дистрибутор устройства.

Нашата цел е да отговорим на всички Ваши нужди и очаквания, което да допринесе за още по-добри партньорски отношения и успешен бизнес.

Posiflex ® Inc. e тайванска компания, лидер в производството на висококачествени, многофункционални POS (Point Of Sales - точка на продажба) терминали и принтери, сензорни (touch) монитори, скенери , както и други POS решения приложими за всякакъв вид бизнес - ресторанти, магазини, производствени предприятия, аптеки, банки и др.

Copyright © 2024 Posbulgaria. All Rights Reserved.
Green SAP Windows Embeded Partner ORACLE Posiflex