Смарт Тех Системс ООД е един от основните доставчици на индустриални хардуерни решения за Българския бизнес, профилирани в областта на търговията, производството, публичният сектор, услугите и туризма. Като всеки един директен вносител и търговец на едро, ние работим предимно с дистрибутори и корпоративни клиенти. Компанията ни е дистрибутор за България на продуктите с търговски марки: Posiflex, Ergonomic Solutions, SNBC, Elyctis, ZKTEK, XYZPrinting и RichSource.

Визията на Смарт Тех Системс е да предоставя на своите клиенти най-висококачествени IT продукти и решения на разумна цена! Ако имате трудно решим хардуерен казус, или имате идеята, но нямате инструментите, не се колебайте да се обърнете към нас! С натрупания технически опит и мрежата ни от международни доставчици, ние ще ви помогнем! Ще намерим най-добрите решения в глобален мащаб, а избора ще оставим на Вас!

Posiflex е тайвански производител на POS терминали и POS периферия, предназначени за обслужване на вериги магазини, продажби на дребно, хотелиерството, ресторантьорството, производствени предприятия, здравеопазването, публичния сектор и др. Компанията разполага с 6 световни филиала и над 55 официални търговски и сервизни канали. Основана е през 1984 и до сега е успяла да се докаже като най-качественият тайвански производител на среден и висок клас POS системи и надежден партньор на бизнеса в световен мащаб. Иновациите лежат в основата на стратегията за устойчиво развитие на компанията. Много от иновативните технологии при POS системите са внедрени именно от Posiflex.

Продуктовата гама на Posiflex включва: тъчскрийн терминали /мобилни и стационарни/, тъчскрийн монитори, принтери, касиерски чекмеджета, програмируеми клавиатури, клиентски дисплеи, баркод скенери, магнитни и безконтактни карточетци, дигитални подложки за подписии, системни допълнения и много други.

Ergonomic Solutions: Е Великобританска компания, с производство в Дания, основана през 1996г. Компанията е един от водещите производители и доставчици на решения за монтаж и защита на широка гама мобилни и стационарни терминални устройства и периферия. Ситемите за монтаж на Ergonomic Solutions са познати под марката SpacePole. С над 4.2 милиона инсталации, компанията доставя над 60% от системите за монтаж на ПОС в световни търговски вериги като:  Metro, Tesco, Carefour, Ikea, Walmart, DM, Netto, Lidl, Aldi, Shell, Decathlon, Kaufland, Seven Eleven, McDonalds, KFC, Starbucks, GAP, Tmobile и още много.

 

SNBC / Orient Technologies: SNBC /Shandong New Beiyang Information Technology Co., Ltd./ е един от най-големите и иновативни производители на термални и термотрансферни принтери и принтиращи механизми, за десктоп и киоск приложение. Компанията е основана през 1986 година и се търгува на Китайската фондова борса под номер 002376 . Носител на множество награди, за иновации, в областта на термо-трансферния печат, SNBC е един от водещите производители на етикетни принтери с международно представяне и локална поддръжка.

Elyctis: Международно представена Френска фирма, производител на устройства за четене на лични документи,. Компанията е специализирала във собствени иновативни технологии, които да предоставят безкомпромисно качество, бързина и сигурност при разчитането на лични документи от различен вид- лични карти, паспорти, талони и други. Продуктите на Elyctis намират своите приложения в различни сфери на публичния сектори и частния бизнес- граничен и летищен контрол, здравеопазване, банки и кредитни компании, терминали за самообслужване, хотелиерство, търговия и други.

ZKTEK: Е водещ производител на Киоск решения. Продуктовата гама на компанията включва над 300 модела на терминали за самообслужване, информационни терминали, терминали за разплащане и други.

XYZPrinting: Един от лидерите в производството на 3D принтери за домашна и професионална употреба- тайванска компания, с международно представителство. Компанията е час от Knipo Group, в която работят на 12 000 души и е със среден годишен оборот от 30 милярда долара. XYZPrinting влагат много страст и нови технологии, при производството на 3D принтерите, за да могат те да достигнат до нас по-усъвършенствани, по-лесни за употреба и по-безопасни. Визията на компанията е да предоставя на своите клиенти 3Д технологии, на разумна цена и разпознаваемо качество.

Richsource: Е водещ Тайвански производител на широкоекранни тъч монитори, видео и презентационни тъч дъски и специализиран софтуер за тях. Големината на предлаганите екрани е от 19 до впечатляващите 300 инча. Приложението на устройствата на Ричсорс е както в публичния сектор- музеи, училища, телевизии, университети, галерии…  така и в частния: търговия, реклама, лотария и казина, панаири и изложения и други.

 

Смарт Тех Системс: „За един по-умен и технологичен свят!“

 

Copyright © 2024 Posbulgaria. All Rights Reserved.
Green SAP Windows Embeded Partner ORACLE Posiflex