Термо-директен етикетиращ принтер BTP-L520


Надежден и с бърз печат термо-директен етикетиращ принтер. Дизайна на принтера е направен така, че да издържа на тежки условия на работа- запрашване, заливане, висока влажност. Ширина на печат на етикета до 56мм. Вграден дисплей, за по-лесна настройка и употреба. Поддържани езици на програмиране: BPLA, BPLB,BPLE, BPLZ 3. Подходящ за производствени предприятия и малък/среден бизнес.

Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

Широк набор от интерфейси: Serial, USB, LAN, WLAN

Брошура

Термо-директен етикетиращ принтер BTP-L540

Надежден и с бърз печат термо-директен етикетиращ принтер. Дизайна на принтера е направен така, че да издържа на тежки условия на работа- запрашване, заливане, висока влажност. Ширина на печат на етикета до 104мм. Вграден дисплей, за по-лесна настройка и употреба. Поддържани езици на програмиране: BPLA, BPLB,BPLE, BPLZ.

Подходящ за производствени предприятия и малък/среден бизнес. Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

Широк набор от интерфейси: Serial, USB, LAN, WLAN. Два едновременни интерфейса на принтер.

Брошура

Термо-трансферен етикетиращ принтер BTP-3200E/3300E


 

Удобен за употреба, безшумен и бърз теромо-трансферен етикетиращ принтер. Изключително лесен за поддръжка и зареждане. Дълъг живот и високо качество на печатащата лента. Голяма памет от 64MB, за зареждане на повече изображения за печат.  Висока резолюция 203/300DPI и широк печат на етикети до 106мм. Поддържани езици на програмиране: BPLA, BPLB,BPLE BPLZ.

Опция за добавяне на LCD дисплей за по-голямо удобство при употреба.

Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

 

Брошура!

Термо-трансферен етикетиращ принтер BTP-L42llУдобен за употреба, безшумен и бърз теромо-трансферен етикетиращ принтер. Изключително лесен за поддръжка и зареждане. Дълъг живот и високо качество на печатащата лента.  Резолюция 203DPI и широк печат на етикети до 104мм. Подвижните сензори позволяват настройка за работа с различни видове хартия. Поддържани езици на програмиране: BPLA, BPLB,BPLE BPLZ. Принтера е подходящ за производство, търговия, логистика и др.

Възможност за офлайн принтиране, посредством баркод скенер.

Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

Брошура!

Термо-трансферен етикетиращ принтер BTP-2200E/2300E

Удобен за употреба, безшумен и бърз теромо-трансферен етикетиращ принтер. Изключително лесен за поддръжка и зареждане. Дълъг живот и високо качество на печатащата лента.  Резолюция 203DPI и широк печат на етикети до 104мм. Подвижните сензори позволяват настройка за работа с различни видове хартия. Поддържани езици на програмиране: BPLA, BPLB,BPLE BPLZ. Принтера е подходящ за производство, търговия, логистика и др.

Възможност за офлайн принтиране, посредством баркод скенер.

Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

Брошура!

Термо-директен етикетиращ принтер BTP-L580ll


Надежден и с бърз печат термо-директен етикетиращ принтер. Дизайна на принтера е направен така, че да издържа на тежки условия на работа- запрашване, заливане, висока влажност. Ширина на печат на етикета до 80мм. Вграден дисплей, за по-лесна настройка и употреба. Команден протокол ESC/POS.. Подходящ за всякакви нужди, когато се изисква принтиране на етикети директно от ПОСа.. Заедно с принтера получавате и безплатен лиценз за програмата за създаване на етикети Bar Tender Ultralight.

Поддържа двуцветен печат; Изключително дълъг живот на главата - 1 000 000 етикета или 150км непрекъсната хартия; Живот на гилотината - 2 000 000 сряза; Вградено захранване.

Широк набор от интерфейси: Serial, USB, LAN, WLAN, Bluetooth. Два едновременни интерфейса на принтер.

Брошура


Мобилен етикетиращ принтерP-36

 

Многофункционален, компактен и издържлив мобилен етикетиращ принтер. Вградения дисплей и функционални бутони улесняват и ускоряват работата с устройството. Изключително високо ниво на защитеност от заливане и изпускане - IP54. Опцията за добавяне пилър, го прави функционален като големите индустриални принтери.

Поддържа както ESC/POS комуникация, така и EPL/ZPL

Поддържани операционни системи: Windows, iOS, Android

Брошура!

Copyright © 2024 Posbulgaria. All Rights Reserved.
Green SAP Windows Embeded Partner ORACLE Posiflex